Warsztaty z qmam kasze

Warsztat pasty, pesta i hummusy.
warszatat_10_stycz

Pierwszy warsztat w Nowym Roku!

 

Nauczycie się na nim jak komponować zioła, warzywa, bakalie i dodatki, z których powstaną niebanalne pasty i domowe sosy bez sztucznych konserwantów.

Takie robione własnoręcznie są niesamowicie uzależniające, tęskni się do nich i wzdycha ukradkiem. Są obiektem niepohamowanej zazdrości w pracy, wyjadane nawet palcem prosto ze słoika.

Pesto jest świetnym dodatkiem do razowego makaronu, sałaty czy choćby do chrupiącego tosta. Miętowe jest zadziwiające, jego smak odkrywa się powoli a szpinakowe zachwyci swoją kremową strukturą.

Wszystko będziemy degustować na przepysznym, świeżym pieczywie przygotowanym specjalnie dla nas przez Szymona Tomiło. Na chętnych, będą czekały słoiczki w których będziecie mogli zabrać pasty, pesta i hummusy do domu.

Zapraszam!

 

 

10.01.2014  godz. 18.30

Cook Up Studio, ul. Racławicka 99, Warszawa

czas trwania około 3-4h

koszt 260 pln

bilety na www.cookup.pl

0 komentarzy | Dodaj swój komentarz

Adres e-mail nie będzie publikowany. Pola oznaczone * są wymagane.