Warsztaty

Warsztat w Spot to Eat w Poznaniu temat : przetwory.

Zapraszam na warsztaty kulinarne „słoikowe” w Spot to Eat w Poznaniu.

 

Tym razem zrobimy razem naturalne przetwory.

Pokażę jak zamknąć smak lata w słoiku, bez użycia naturalnego cukru lub z niewielką ilością brązowej słodyczy, bez „sztuczności”, za to z miłością i zaskakującym smakiem.

W menu między innymi : czekolada śliwkowa z orzechami, jabłko z pieprzem, morela z majerankiem, pomarańcza z winem, a może pachnący rozmaryn…zobaczymy.

Przyjdź i naucz się komponowania zdrowych smaków na jesień i zimę!

 

 

Termin warsztatów:

22 sierpnia (piątek) godz. 18:00 – 21:00
23 sierpnia (sobota) godz. 10:00 – 13:00

Zapisy : akademia@spot.poznan.pl

Liczba miejsc ograniczona.

 

 

warszataty_sloik

3

  1. Justyna

    Super, połączenia smakowe brzmią bardzo apetycznie 🙂 Niestety link do zapisów chyba nie działa…

  2. Pingback:Warsztat w Spot to Eat w Poznaniu temat : przetwory