Inne

Słoneczny konkurs

Mam wolną wejściówkę na mój najbliższy warsztat kulinarny pachnący kaszą.

Wpadłam dziś na pomysł, żeby Was w związku z tym trochę przetestować i nagrodzić najbardziej zorientowaną osobę.

Warto, to inspirująca nagroda a w dodatku warta 250 pln!!

 

Wejściówkę zgarnie pierwsza osoba, która odpowie na pytanie:

– w jakim przepisie wykorzystałam kozi ser?

 

 

 

 

Warsztat odbędzie się 13.04 o godz.12.00 w CookUp Studio ul. Racławicka 99 Warszawa.

4

Pozostaw odpowiedź Maia Sobczak Anuluj odpowiedź

  1. Sylwia

    Fasola z pieczonym burakiem, serem kozim i orzechami

  2. agnieszka

    fasola, czerwone buraki, kozi ser i orzechy – przystawki 🙂

  3. Edyta

    Uwielbiam ser buraki i kozi ser! Pyszne zestawienie. Robiłam takie carpaccio z buraków pieczonych 🙂