Warsztaty z qmam kasze

Warsztaty w marcu – Warszawa i Poznań
chapati_1

Mówi się że w marcu jak w garncu, zapraszam w takim razie na marcowe warsztaty zdrowego gotowania.

Zaczniemy w Warszawie, w Miele a la Carte już 05 marca, przy ul.Gotarda 9.

Od godziny 11:00 wyczarujemy między innymi : pyszny paprykarz jaglany, aromatyczne chapati faszerowane ziemniakami, kluchy jaglane z rzodkiewką, zupę i coś na słodki koniec. Napijemy się kawy, poznamy się i porozmawiamy o tym co zdrowe – zwyczajnie spędzimy trochę czasu razem.

 

Zapisy TU, bardzo chcę Was poznać i pogotować z Wami.

 

Do Poznania polecę na skrzydłach. 12 i 13 marca, jak zawsze w Akademii SPOT to Eat zaszalejemy razem w kuchni. Pośmiejemy się, obgadamy najbardziej nurtujące sprawy, upieczemy, usmażymy i razem zjemy.

Przygotujemy między innymi : makaron orkiszowy z pietruszką, pesto z selera, aromatyczne chapati, tartę flambee z czerwoną cebulą, sałatę ze słodkim jarmużem, zupę z topinamburem, quiche ziemniaczane orkiszowy winek z czymś kusząco słodkim.

 

Zapisy w Spot to Eat TU

 

Nie pakuję jeszcze walizki, bo zawsze robię to na ostatnią chwilę. Zawsze jestem tym co robię i już się cieszę że się spotkamy!

 

 

cebula

0 komentarzy | Dodaj swój komentarz

Adres e-mail nie będzie publikowany. Pola oznaczone * są wymagane.