Całkiem niedługo, bo już w marcu kolejne kaszowe warsztaty. Pysznie jaglane, bezglutenowe i z porządną dawką wiedzy.
Jaglana – ta blond kasza jest mistrzynią i nieprzerwanie rządzi w mojej kuchni. Jest bezglutenowa, nieziemsko zdrowa i zmienia się jak kameleon. Będzie na dzień dobry, na ciepło, na zimno, jako przystawka, danie główne czy słodki deser. Można nią nadziewać, pić, piec i smażyć. Jedyny minus – uzależnia, musicie być tego świadomi. Wszystko lekkie, wspierające i inspirujące do dalszych poszukiwań zdrowych smaków. Może nawet do drobnej zmiany?
Zrobimy smoothie, nieziemsko dobry paprykarz, ostrzejszą jaglaną z jabłkiem i słodkie galette pachnące ziołami.
Dołączcie koniecznie!
Miejsce : Akademia Kulinarna Spot To Eat w Poznaniu.
Termin : 28 marzec (sobota) godz. 10:00-13:00 lub 14:00-17:00
Cena: 150zł/os.
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona
Zobacz jeszcze