Rozpoczynam cykl jesiennych, szczęśliwych warsztatów. Będzie sporo o szczęściu, o tym skąd ono się tak naprawdę bierze i czy można je ugotować i zjeść.
To taka przyjemna zapowiedź mojej nowej, wypracowanej i wyczekanej książki. Jesteście ciekawi? Zapraszam na warsztaty!
17.10 Warszawa Food Lab Studio
Warsztat „Jedzenie dla szczęścia” to nowa formuła – połączenie warsztatu kulinarnego z szerszą częścią teoretyczną dotyczącą zdrowego trybu życia. Porozmawiamy między innymi o tym czy jedzenie może dać szczęście, co to jest szczęśliwe jedzenie i jakie narządy trzeba wzmocnić żeby być szczęśliwym żeby nareszcie zacząć gotować i jeść dobrze.
W menu : przyjemna zupa z kukurydzy, jaglaną z wegańskim tuńczykiem, mus ryżowy z konfiturą z czarnego bzu i gruszki, skorzonera z czarnymi winogronami i kiszony kalafior z ziołami.
zapisy TU
22 i 23.10 Poznań Akademia Spot to EAT aż dwa dni i 4 grupy
Jedzenie daje szczęście, czyli co jeść żeby być szczęśliwym. To będą proste i wzmacniające receptury, przyjazne dla ciała i umysłu, na przykład przyjemna zupa z kukurydzy, potrawka z pomidorów pachnąca tuńczykiem, chutney z szalotek i winogron z musem ryżowym, pieczona skorzonera ze śliwkami czy kiszony kalafior z ziołami. Jedzenie naprawdę daje moc albo ją zabiera to samo dotyczy szczęścia!
Zapisy na warsztaty w Poznaniu TU
photo by Małgosia Opala
05. 11 Warszawa Akademia Kulinarna Whirpool w Soho Factory od godz. 11:00 – 14:00
„ Listopad też jest do kochania, zobacz jaki jest pyszny i wzmacniający”
Opowiem trochę o wzmocnieniu i diecie na chłodną porę roku. Co jeść, jakich przypraw dodawać żeby wzmocnić jelita i rozgrzać się pięknie od środka.
Zrobimy razem listopadowe pyszności, na bazie warzyw korzeniowych, dyni, jabłek, gruszek, orzechów i świeżych ziół. Zakisimy koper włoski, zrobimy z niego delikatną zupę i kuskus z kalafiora. Przyda się potrawka z kalarepy i czerwona kapusta z karmelizowaną gruszką. Przygotujemy chutney z pora i zaserwujemy go z pieczoną skorzonerą i sałatką z brukselki. A na deser będą jabłkowe zacierki na szafranowym mleku ryżowym.
Już nie mogę się doczekać!
Zapisy TU
12.11 WROCŁAW Studio Kulinarne Browar Mieszczański, ul Hubska 44, Wrocław : dwie grupy 10:00-13:00 i 15:00-18:00
Szczęśliwe jedzenie czyli co jeść żeby być szczęśliwym czyli proste i wzmacniające receptury wegetariańskie/wegańskie. Na przykład przyjemna zupa z kukurydzy, potrawka z pomidorów pachnąca tuńczykiem, chutney z szalotek i winogron z musem ryżowym, pieczona skorzonera z owocami, dynia ze słodkim ziemniakiem i kolorową quinoa czy kiszony kalafior z ziołami który będzie można zabrać ze sobą do domu. Jedzenie naprawdę daje moc albo ją zabiera to samo dotyczy szczęścia!
Zapisy u Michaliny pod mailem : michalina.sciborska@gmail.com
Czekam na Was i przebieram nogami żeby się z Wami spotkać, pogadać i pogotować razem. Jak zwykle liczba miejsc ograniczona więc nie zwlekajcie, klikajcie i zapisujcie się po swoją dawkę pozytywnej energii!
Jest już termin w Trójmieście. Bardzo się cieszę!!!
Będzie jedna grupa popołudniowa z widokiem na morze, wiem, że to dla Was nie rewelacja ale dla mnie bomba!
21.11 godz. 17:30 nad samym morzem w pięknym White Marlin w Sopocie
Koszt warsztatów 240 pln, ilość miejsc niestety ograniczona.
Zapisy na warsztaty w Sopocie pod mailem : restauracja@whitemarlin.pl
*tylko opłacone zgłoszenie gwarantuje miejsce na warsztacie
Zobacz jeszcze
Witam!
Jaki jest koszt takich warsztatów?
O których dokładnie mówimy? Każde w innej lokalizacji więc i ceny różne, widełki od 170 w Poznaniu aż do 255pln. Zapraszam i pozdrawiam,
Maia
Witam,
interesuje mnie koszt warsztatow dla 1 osoby, ktore maja odbyc sie we Wroclawiu 12.11.
Chcialabym to komus sprezentowac, stad pytanie.
pozdrawiam
Aneta
Super fajnie!!! Koszt warsztatów to 220 pln. Zapraszam 🙂
Maia
Dzień dobry, jak zawsze tu dobrze i słonecznie – nawet kiedy za oknem buro i ponuro 😉
Kiedy warsztaty w Gdańsku? 🙂
Właśnie ustalam termin, listopad 21 lub 23 🙂
Powtórzę się pytając Panią, czy przewiduje Pani warsztaty kulinarne w Trójmieście?
Już jest termin 23.11 godz. 17:30 w White Marlin w Sopocie, zapraszam!!!
Niestety jestem zmuszona zmienić termin na 21.11, bardzo przepraszam…i pozdrawiam,
Maia