Bardzo się cieszę na swoje pierwsze warsztaty w Łodzi, na dodatek w pięknym i serdecznym miejscu – tak jest najlepiej na świecie!
W Book&Cook pogotujemy razem już 21.11, zainspirowani moją nową książką zrobimy sobie niezapomniane po południe w rytmie kaszy.
zdjęcie Daniel Koziński
Będziemy piec chałkę, piegowatą i słodką; pochrupiemy gofry z tymiankiem, podzielimy się zupą z pieczonych warzyw i jaglanymi kopytkami. Rozpieści nas kremowa polenta kokosowa z aromatycznymi grzybami zwieńczona tajską bazylią i nieziemski, winny pęczak. Chętnie napiję się z Wami rozgrzewającej masali, już nie mogę się na Was doczekać – będzie superfajnie!
Pachnące 3h 21 listopada w Book&Cook w Łodzi, zapisy na warsztat tu, niestety ilość miejsc ograniczona….nie ma co zwlekać, zapisy trwają.
Zobacz jeszcze
Pingback:QMAM KASZE | INTO passion