Szykują się kolejne warsztaty inspirowane książką „Qmam Kasze czyli powrót do korzeni” w Warszawie i w Sopocie. Przyjdź sam, z rodziną, ze znajomymi albo obdaruj kogoś takim fajnym prezentem.
Najbliższe, już w Nowym Roku, 11 stycznia w warszawskim Food Lab Studio na które gorąco zapraszam.
Będziemy rozmawiać, pić aromatyczną masalę na roślinnym mleku, smażyć, karmelizować, piec, gotować i serwować sobie nawzajem miłość przy wsparciu świeżych i pachnących ziół. Będę do Waszej dyspozycji, całkowicie dla Was i na Was skupiona.
W menu między innymi : winny pęczak z ostrą gruszką, gofry imbirowe ze słodką brukselką, kopytka jaglane z boskim masłem szałwiowym, bułkę orkiszową z domowym masłem orzechowym i kwaśnym dżemem a może z kiszonym burakiem? Zobaczymy co nam w duszy zagra!
Zaczynamy o 18:00 i spędzimy razem zapewne 3 godziny.
Przybywajcie na warsztaty w Warszawie, czekamy na wasze zapisy tu.
A 05 lutego zapraszam wszystkich na warsztaty z widokiem na morze do uroczej restauracji White Marlin przy hotelu Chińskim w Sopocie.
Zaczniemy od rozgrzewającej kawy z korzennymi przyprawami i wymiany doświadczeń. Chcę Wam zawsze tak dużo powiedzieć że mogłabym wypełnić słowami nie jedną stronę w książce. Wiem, że na wszystko jest dogodny moment a zmiany najlepiej wprowadzać drobnymi krokami więc będziemy się sobą nasycać powoli.
Ugotujemy między innymi rosół z wędzoną śliwką, zrobimy nieziemskie piernikowe gofry i miętowy pęczak z jabłkiem, polentę kokosową z pysznymi grzybami, ulepimy buraczano-jaglane gniocchi i zrobimy modrą kapustę z mango z porządną garścią zielonej kolendry.
Zaczniemy od 18:00 i spędzimy razem pachnące 3 godziny.
Koszt warsztatu 220 pln, zapisy : restauracja@whitemarlin.pl
i na cc wspolpraca@qmamkasze.pl
Tylko opłacone zgłoszenia rezerwują miejsce na warsztacie. Dane do przelewu :
MEEA Joanna Demko, konto: 19 1140 2004 0000 3002 7504 6237
z dopiskiem warsztaty Qmamkasze.
Już nie mogę się na Was doczekać!
Zobacz jeszcze