Całkiem niedługo, bo już 25.06 będę miała przyjemność poprowadzić warsztaty i zaprezentować na nich swoje przepisy z najnowszego KUKBUK Rodzina. W boskiej atmosferze, zrobimy domowe mleko migdałowe, własne lody w tym ulubione mojego Hugisława ze słonawym masłem migdałowym i moje najlepsze bazylia&limonka.
Będziemy gotować, rozmawiać o dobrym, zdrowym jedzeniu, śmiać się do woli, popijać aromatyczną masalę, pałaszować kisiel z tymiankiem i robić zacierki szarlotkowe (właściwie kto nie lubi szarlotki!). Wszystko ma znaczenie: zapach, smak i towarzystwo.
Dla uczestników jeszcze ciepły egzemplarz KUKBUK-a i książka którą stworzyliśmy razem z Grześkiem Łapanowskim specjalnie dla Was.
czas : 25 czerwiec godzina 18:00-21:00
miejsce: Food Lab Studio ul. Racjonalizacji 5, Warszawa
zapisy: kontakt@foodlabstudio.pl
Nie może Was zabraknąć, czekam niecierpliwie na spotkanie!
Zobacz jeszcze