Zapraszam na warsztaty kulinarne „słoikowe” w Spot to Eat w Poznaniu.
Tym razem zrobimy razem naturalne przetwory.
Pokażę jak zamknąć smak lata w słoiku, bez użycia naturalnego cukru lub z niewielką ilością brązowej słodyczy, bez „sztuczności”, za to z miłością i zaskakującym smakiem.
W menu między innymi : czekolada śliwkowa z orzechami, jabłko z pieprzem, morela z majerankiem, pomarańcza z winem, a może pachnący rozmaryn…zobaczymy.
Przyjdź i naucz się komponowania zdrowych smaków na jesień i zimę!
Termin warsztatów:
22 sierpnia (piątek) godz. 18:00 – 21:00
23 sierpnia (sobota) godz. 10:00 – 13:00
Zapisy : akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.
Zobacz jeszcze
Super, połączenia smakowe brzmią bardzo apetycznie 🙂 Niestety link do zapisów chyba nie działa…
już sprawdzam, zapisy w Spot to Eat : akademia@spot.poznan.pl, zapraszam!
Pingback:Warsztat w Spot to Eat w Poznaniu temat : przetwory