Nie takie zwykłe przetwory w DDTVN.

W sobotę miałam przyjemność gotować w Dzień Dobry TVN. Przygotowałam przetwory w trochę innej odsłonie, z dodatkiem ziół i rozgrzewających przypraw z myślą o jesieni i zimie. Wszystko sezonowe, na świeżo zamknięte w słoiki smaki lata.

Zdrowe bo z minimalną ilością cukru czy soli do kiszenia.

Pomagała mi Anna Kerth, przyjemnie zafiksowana na zdrowym, naturalnym  jedzeniu. Miło mi było poznać swoją fankę, Aniu bardzo dziękuję za pomoc!

Kto przegapił, ma szansę zobaczyć piegusa na ekranie i skorzystać z przepisów przygotowanych specjalnie na tę okazję dla WAS. Zobaczyć można TU.

A ja przypominam o najbliższych warsztatach w Akademii Kulinarnej SPOT to EAT w Poznaniu, będziemy zamykać lato w słoikach!

Więcej informacji TU.

 

DDTVN_Przetwory

0