Mam wolną wejściówkę na mój najbliższy warsztat kulinarny pachnący kaszą.
Wpadłam dziś na pomysł, żeby Was w związku z tym trochę przetestować i nagrodzić najbardziej zorientowaną osobę.
Warto, to inspirująca nagroda a w dodatku warta 250 pln!!
Wejściówkę zgarnie pierwsza osoba, która odpowie na pytanie:
– w jakim przepisie wykorzystałam kozi ser?
Warsztat odbędzie się 13.04 o godz.12.00 w CookUp Studio ul. Racławicka 99 Warszawa.
Zobacz jeszcze
Fasola z pieczonym burakiem, serem kozim i orzechami
Gratuluję wygranej!! Poproszę o namiary do Ciebie na mail maia@qmamkasze.pl
fasola, czerwone buraki, kozi ser i orzechy – przystawki 🙂
Uwielbiam ser buraki i kozi ser! Pyszne zestawienie. Robiłam takie carpaccio z buraków pieczonych 🙂